6月11日イベント用ビールラインナップ!

イベント詳細はリンク先をご覧ください. Visit the link below for the event details.
⇒ https://www.facebook.com/events/215794609024707/

【Japanese Whisky Barrel Aged / ジェパニーズウィスキー樽熟成】
http://craftdrinks.jp/2018/06/06/craft-drinks-x-devilcraft-japanese-whisky-barrel-aged-beer-coming-soon/
Barrel Aged Devil’s Footprint, 2017 Edition / Barrel Aged Barleywine / 9.8%
(バレルエイジド デビルズ フットプリント, 2017エディション)
 We aged our classic barleywine for 4 months in barrels from a small, artisanal Japanese distillery.  Deep caramel and brown malts support lighter roast and hop bitterness.  Wood aging smooths the beer with vanilla and oak character and mild tones of whiskey.
クラシックなバーレーワインを日本のとあるウィスキー蒸留所の木樽で4ヶ月間熟成させた。キャラメル麦芽とブラウン麦芽の深みが、軽やかなロースト感とホップの苦みを支える。木樽熟成により滑らかになり、バニラ、オーク樽の個性、穏やかなウィスキー感が加わっている。

② Barrel Aged Arch Devil, 2017 Edition / Imperial Stout / 10.5%
(バレルエイジド アーチデビル, 2017エディション)
Our award-winning Imperial Stout aged three months in barrels from a small, artisanal Japanese distillery.  Deep character malt and mild roast pair with mild fruit and chocolate, and hints of vanilla and whiskey from the wood.
2016年ワールドビアカップにてゴールドメダルを獲得したインペリアルスタウトを再醸造し、それを日本のとあるウィスキー蒸留所の木樽で3ヶ月間熟成させた。麦芽の深い味わい、穏やかなロースト香、フルーツ、チョコレート感、そして木樽由来のバニラとウィスキーのニュアンスが加わっている。

【Non-barrel aged version / 樽熟成前バージョン 】
③Devil’s Footprint, 2017 Edition / Barleywine / 9.3%
(デビルズ フットプリント 2017)
This American-style barleywine is burnt amber in color with a tan head. Warm alcohol with mild roast and firm bitterness balance light caramel with faint stone fruit flavors.
深いアンバー色のこのアメリカンスタイルのバーレーワインは、温かみのあるアルコール感を包み込むのは、穏やかなローストとしっかりした苦味、カラメルのような少しの甘み、そしてさりげないストーンフルーツ(プラム、アプリコット、モモなどの核果)の香り。バランスよい味わい。

4) Arch Devil, 2017 Edition / Imperial Stout / 10.0%
(アーチ デビル 2017)
A reproduction of our 2016 World Beer Cup Gold Medal Winning English-Style Imperial Stout. This medium-full bodied ale drinks far too easily for the high alcohol level.  Dark chocolate and caramel balance a slight roasted note, with hints of dark fruits looming in the background.  Tread carefully, or things might just keep going all night…
2016年ワールドビアカップにてゴールドメダルを獲得したインペリアルスタウトの再醸造。ミディアムボディで高アルコールながら飲みやすい。 ダークチョコレートとキャラメルを思わせる風味が、程よい焙煎感と調和。そしてダークフルーツ感が背後に現れる。慎重に飲むか、朝までコースのきっかけになるかはあなた次第…。

【Jameson Whiskey Barrel Aged / ジェムソンウィスキー樽熟成】
https://www.facebook.com/Jameson.Japan/videos/1324261274296547/
⑥Devil O’Ryelly Aged in Jameson Casks / Imperial Rye Brown Ale / 8.5%
(デビル オ’ライリ ジェムソン樽熟成)
This imperial Rye Brown Ale was aged in Jameson’s Original casks for 3 months. Rye malt adds a robust spice-like character to a solid malt backbone, supported by a slight hop bitterness, mild caramel and cocoa, and slight acidity. The cask imparts smooth vanilla, fruity flavors and aromas, with a mild alcohol warmth.
ライ麦モルトによる芳醇なスパイシーさ、キャラメルやココアのような風味のブラウンエールを、ジェイムソン・オリジナルの木樽で3ヶ月間熟成させた特別品。 木樽熟成により、温かみのあるマイルドなアルコール感と、滑らかなバニラ、フルーティーな風味が加わり魅力が増大!

⑦Arch Devil Imperial Stout Aged in Jameson Casks / Imperial Stout / 10.5%
(アーチデビル インペリアル スタウト ジェムソン樽熟成)
This richly flavored dark ale is a reproduction of our 2016 World Beer Cup Gold Medal Winning English-Style Imperial Stout, lovingly aged in Jameson’s Original casks for 3 months before bottling. Bold in flavor, with hints of dark fruit, caramel, and mild roasted coffee, the cask imparts smooth vanilla, a slight smokiness, and intense fruity flavors and aromas, with a lingering alcohol warmth.
2016年ワールドビアカップのイングリッシュスタイル・インペリアルスタウト部門にてゴールドメダルを獲得したインペリアルスタウトを復元し、さらにジェイムソン・オリジナルの木樽で3ヶ月間熟成させてから瓶詰めした。力強いフレーバーで、ダークフルーツ、カラメル、マイルドな焙煎コーヒーの風味、木樽による滑らかなバニラ、穏やかなスモーキーさ、そして情熱的なフルーティーなフレーバーやアロマ、余韻が続くアルコールの暖かさ。

Plus さらに、

ジェムソンウィスキー東京エディション -Jameson Caskmated Tokyo Edition!
https://www.jamesonwhiskey.com/jp/ourwhiskeys/jameson-caskmates-tokyo-edition